top of page

Events en Organisaties

Wij assisteren u bij de organisatie van al uw sport-events: sportdagen, tornooien, spelnamiddagen. Ook begeleiding bij het organiseren van uw schoolfeesten is mogelijk. We adviseren u van brainstorm tot realisatie.

Omwille van de maximum-factuur en de hoge busprijzen is het tegenwoordig zeer moeilijk om nog een attractieve en toch budgetvriendelijke sportdag te organiseren. SPORTATIEF zoekt samen met u naar mogelijkheden om een sportdag in de buurt van uw school te organiseren. In samenspraak met sportleraar en directie zoeken we geschikte locaties, zetten we duurzame samenwerkingsverbanden op met sportclubs en werken we een aangepast programma uit voor uw doelgroep, eventueel binnen een bepaald thema.
Organiseer eens een sport-tornooi voor de kinderen van uw school. De mogelijkheden zijn enorm. We zoeken een thema dat aansluit bij de belevingswereld van de kinderen en werken een tornooi uit met sporten die de kinderen goed kennen. Nodig eens een externe school uit voor meer uitdaging! Wij zorgen voor tornooischema's, terreinindelingen, reservaties van externe sportlocaties, extra materialen en de publicatie van de resultaten.
SPORT-TORNOOIEN
SPORTDAGEN
SPORTATIEF organiseert ook al uw andere events: Studiedagen, Optredens, Recepties, Ouder-avonden met sprekers.
Van microfoon tot catering, inkleding,... wij zorgen voor alles! Vraag vrijblijvend een offerte aan.
ANDERE EVENTS
bottom of page